След стотици изработени бижута по поръчка и дизайн на клиента, ние сме готови да Ви консултираме и създадем и най-смелите Ви идеи, като запазваме елегантната визия присъща за бранда ни. Повече за процеса по изработка на бижута, годежни пръстени и брачни халки, може да разберете на съответните страници, а в галерията може да разгледате част от вече изработените ни поръчкови бижута. Най-актуалните ни творения пък може да разгледате на нашата фейсбук или инстаграм страница – @efirgems.

В тази страница искаме да Ви опишем кои са нашите клиенти, техните притеснения и от какво най-често се нуждаят. Надяваме се да Ви е полезно, ако се колебаете дали да изберете нас, за да реализираме Вашата идея.

Златен медальон с изимруд в джорджански стил

Кои са нашите клиенти? 

Златна висулка със смарагд от Ефир

Какви са вашите проблеми? 

Златна висулка със замбийски изумруд от Ефир

От какво се нуждаете?

Ако припознавате себе си сред описанието на нашите клиенти, то не се притеснявайте да се свържете с нас, за да обсъдим Вашите идеи и бюджета, в който могат да бъдат реализирани. Припомняме Ви, че изработваме бижута ни само от злато и естествени скъпоценни камъни.

Повече за процеса по изработка на бижута, годежни пръстени и брачни халки, може да разберете на съответните страници, а в галерията може да разгледате част от вече изработените ни поръчкови бижута. Най-актуалните ни творения пък може да разгледате на нашата фейсбук или инстаграм страница – @efirgems.

Очакваме да се сържете с нас в контактанта ни форма или по Viber, Whatsapp или по телефона на номер 0898241940. Вашата оферта ще изготви нашият дизайнер и гемолог – Кристина Георгиева.