Say it with carats!

Готови сме да изпълним дори най-смелите Ви мечти, при това с най-голямо удоволствие! Ефир предлага изработка на златни бижута по поръчка с диаманти или други скъпоценни камъни според бюджета Ви. Разберете повече за процеса по изработка, срокове и плащания в линковете по-долу.


Винаги може да разчитате на съдействие от наша страна при избора си. Нашият сертифициран гемолог – експерт в областта на скъпоценните камъни ще ви консултира, както при избора на скъпоценен камък, така и при избирането на мечтаното бижу по поръчка. Консултацията е безплатна и получавате офертата си в най-кратки срокове!

Бижута по поръчка - Проектиране на бижу от Ефир

Златни бижута по поръчка

Ако току що ви е хрумнала идея или пък мечтаете дълго време за перфектното бижу, ние ще осъществим вашите желания. Разберете как може да поръчате златна висулка, гривна, пръстен или обеци според вашия бюджет. В Ефир работим само с благородни метали и естествени камъни и правим това, което обичаме с удоволствие!

Годежни пръстени

В Ефир вярваме, че всяка жена заслужава красив годежен пръстен! При нас може да получите консултация и оферта за изработка на годежен пръстен според бюджета Ви. Диамантите и останалите скъпоценни камъни биват селектирани от експерт в областта, а пръстените се изработват от нашия майстор бижутер с дългогодишен опит във фината бижутерия. Разберете повече, като последвате линка по-долу!

Брачни халки

Без начало и край брачните халки са специален символ на любовта и съюза в едно семейство. В Ефир вярваме, че е важно те да отразяват вашата същност, затова предлагаме изработка на поръчкови халки по ваш дизайн. Дали ще се спрете на класически дизайн, модерна интерпретация, халки с диаманти или нещо арт, ние сме насреща, за да изпълним вашите желания. Предлагаме изработка с и без диаманти от бяло, жълто, розово злато или комбинация от цветове в 14 или 18 карата.