„Forever Bracelet“ – постоянна гривна без закопчалка

Какво представлява т.нар. “Forever Bracelet”  и защо всички искат да ги притежават?

Пожелайте си нещо по време на поставянето и вашата постоянна гривна без закопчалка ще ви напомня всекидневно за вашето желание. Обещайте да я свалите чак,  когато се изпълни. Закодирайте вълшебни думи, като благодарност или любов, за да се изпълвате с позитивизъм винаги, когато я погледнете. Събуждайте се всяка сутрин с аксесоар, с който ще се чувствате по-кокетни, дори по пижама!

Като деца, всички сме правили сами или сме имали еднакви гривни с най-добрата си   приятелка, нали? Е, тези “Forever Bracelets” могат да бъдат същият символ, но за пораснали момичета. Ако някога сте се замисляли за еднаква татуировка с някого, когото обичате – ще бъдете обсебени от тази нова тенденция. Постоянните бижута са толкова популярни сега, защо са прекрасен начин да отпразнувате връзката си с някой любим.

Майка и дъщеря, най-добра приятелка, със своя интимен партньор… Или пък сами за себе си – за да отпразнувате важен момент или да напомняте нещо специално за вас самите.

Какво е специалното?

Постоянните бижута се изработват без закопчалка, така че не могат да се свалят. Напасват според тялото ви и се заваряват, така че можете да ги носите завинаги (или поне толкова дълго, колкото искате). Обикновено тези бижута (най-често срещаните са гривни) са изработени от висококачествени материали, като 14к или 18к злато. Това означава, че те никога няма да наранят кожата ви, издръжливи са и ще са лесни за отстраняване, ако някога пожелаете да го направите.

Обичаме бижутата тип – постоянна гривна без закопчалка, защото те са много повече от накит – един сантимент, напомняне, обещание. Не значат по-малко от нещо наистина перманентно(като татуировка). Те са перфектното междинно решение!

Въпреки че „постоянен“ е в името, те всъщност са доста лесни за премахване. В случай на спешност можете лесно да отрежете гривната си – и след това, ако искате, можете да я занесете отново за заваряване! От гледна точка на преминаване през охраната на летището, те няма да са проблем и няма да се налага да се премахват.

Едно бижу, който носи толкова смисъл и красива емоция.

Ако искате и вие да се сдобиете с „Forever Bracelet“, ви каним на 22.04 ио 23.04 в галерия „Ателие 28“ на ул. Ангел Кънчев 28, където ще може да я поставим на място. За повече информация, свържете се с нас в конактната ни форма или ни пишете в социалните мрежи @efirgems

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on pinterest


Thanku Check mark

Запитването е направено успешно

Asset 5