Често задавани въпроси

Доставката на поръчаните артикули се извършва чрез Еконт с наложен платеж и опция за проверка при получаване на пратката.

  • При закупуване на продукти на обща стойност под 100 лв стойността на доставката е 5 лв.
  • При закупуване на продукти на обща стойност над 100 лв стойността на доставката е безплатна.

Когато поръчвате бижу от сайта на Ефир, което е в наличност плащането се осъществява с наложен платеж при получуване на продукта.

Когато бижуто се изработва по дизайн на клиента е необходимо превеждането на 50% капаро по банков път след уточняването на всички детайли и потвърждаването на поръчката.

Данни за сметката: IBAN – BG76UNCR70001523560727; Титуляр – Ефирджемс-8 ЕООД; Основание: Авансово плащане за изработка на бижу от ИМЕ ФАМИЛИЯ;

Плащането на останалите 50% се извършва с наложен платеж при получаване.

Ефир работи само с естествени камъни и не изработва бижута с циркони или синтетични камъни.

Бижуто Ви пристига при Вас със сертификат за автентичност. Ако има придружаващ сертификат към камъка от външна лаборатория, получавате и него.

Не е необходимо да се регистрирате, когато искате да направите поръчка на бижу по ваш дизайн. Може да се свържете с екипа ни чрез формата за контакти, във Facebook страницата на Ефир или на номер 0898 241 940.

Регистрация е необходима, когато поръчвате някое от бижутата на Ефир налични в онлайн магазина ни.

Наличните бижута се изпращат в срок до 3 работни дни след потвърждение на поръчката чрез куриерска фирма Еконт.

Доставката на бижута, които се изработват по дизайн на клиента отнема повече време и зависи от сложността на проекта. Обикновено такива поръчки отнемат от 2-4 седмици, като сме правили експресни поръчки за дни, а понякога ни е необходимо и 1-2 месеца за изработка на сложен проект. Повече информация за стъпките при поръчка на бижу по дизайн на клиента може да намерена тук.

Да! Нашият сертифициран гемолог – експерт в областта на скъпоценните камъни ще ви консултира, както при избора на скъпоценен камък, така и при избирането на мечтаното бижу.

Консултацията е безплатна и получавате офертата си в най-кратки срокове!

Да, може да научите повече за скъпоценните камъни в блога на Ефир. Там ще намерите статии, които съдържат полезна информация относно това как се определя качеството на различните скъпоценни камъни, както и трикове, с които да разпознавате естествените минерали от имитациите.