We create your nature. Say it with carats!

Без начало и край – брачните халки са специален символ на любовта и съюза в едно семейство. В Ефир вярваме, че е важно те да отразяват вашата същност, затова предлагаме изработка на поръчкови халки по ваш дизайн. Дали ще се спрете на класически дизайн, модерна интерпретация, халки с диаманти или нещо арт, ние сме насреща, за да изпълним вашите желания. Предлагаме изработка от бяло, жълто, розово злато или комбинация от цветове в 14 или 18 карата.

Стъпки при изработка на брачнки халки

Вдъхновение

Изборът на брачни халки е много индивидуален и важен момент. Това е бижуто, което ще носите всеки ден! Разбира се, халките могат да се обновяват по всяко време, но все пак е важно да отговарят на вашият стил. Дали ще изберете дамската и мъжката да са еднакви или различни е въпрос на предпочитания. Ако дамите смятат я носят заедно с годежния пръстен е важно да бъде съобразена дебелината и формата и(тя може да бъде плоска, обла или полуобла). Ние не се плашим и от най-смелите и ексцентични дизайни, но също така обичаме и класическите модели. За да изпълним мечтания ви дизайн, имаме нужда от максимално много подробности, скици или вдъхновяващи снимки.  Ако пък все още не сте сигурни в избора си, не се притеснявайте, свържете се с нас и ние ще ви насочим в морето от възможности с най-голямо удоволствие! 

timeline-accent

Колко ще струват халките ви?

Всички цени на поръчки при нас се определят спрямо конкретния модел. В зависимост от сложността на модела, времето необходимо за неговата изработка и това дали ще има камъни(най-често диаманти) или не, ние изготвяме персонална оферта специално за вас. В нея е включена цената на изработката(ако има камъни, съответно и тяхната цена) и отделно материала(златото) и приблизителния грамаж за чифта. Тъй като не работим “на грам”, цената, която плащате за златото, се изчислява към момента на окончателното плащане, спрямо борсовите цени за деня. В офертат си залагаме приблизителен грамаж, който може да варира в рамиките на +-0,5/1 грам, в зависимост от размера на вашите пръсти. 

timeline-accent-flipped
Изработване на бижута по поръчка от Ефир

Реализиране на поръчката

След като сме уточнили всички детайли по дизайна и преди да пристъпим към изпълнение на поръчката е необходимо да знаем размера на пръстите ви. Ако не знаете мярката си, тя може да бъде взета във всеки един магазин за бижута. Ключово е да подчертая, че понякога има разлика в размера между лява и дясна ръка, затова е важно да се вземе мярка на ръката, на която смятате да го носите.


Халките се изработват на ръка до съвършенство от нашия майстор бижутер с дългогодишен опит във фината бижутерия. В някои случаи обаче, особено при по-сложни модели е необходим 3д модел, който се изработва от сертифициран специалист в областта. Преди да се изработи модела от восък, а после да се излее от злато, се прави визуализация на компютър, която вие може да видите и одобрите или съответно да се редактира спрямо вашите очаквания. 

timeline-accent

Плащане

Плащането се извършва в две части. След одобрение на офертата и преди започване на изработката се превежда авансово 50% от договорената сумата като капаро по фирмената сметка. Остналата сума се заплаща или отново по банков път или с наложен платеж при доставка.


Халките пристигат при вас красиво опаковани, със сертификат за автентичност в рамките на договорения срок, най-често от 2 до 6 седмици. Изпращат се със застраховка и опция преглед до офис на Еконт. 

За нас винаги е огромно удоволствие да изпълняваме вашите мечтани дизайни на брачни халки. Те могат също така да бъдат персонализирани, като се гравират или като се добави малко камъче за разкош от вътрешната страна на халката.

Не се колебайте да поискате вашата оферта като се свържете с нас на посочения телефон или в контактната ни форма.

– Кристина Панчева, дизайнер и сертифициран гемолог и оценител на диаманти. Повече за мен може да прочетете тук.

Свържете се с нас

Ние ще ви посъветваме за най-добрия избор на материали за бижуто и изготвим цялостна концепция за вас.

Акценти

Златни халки с келтски мотиви

Брачни халки от розово злато

Халките са по модел на клиента и са изработени в 14 карата розово злато.  За изработката им бе направен предвтително 3д модел. Черните елементи в мъжката халка са направени от черен родий. Дизайнът е с келтски мотиви и богата символика. Направени са така, сякаш дамската халка произлиза от мъжката. 

Величествени халки в бяло и жълто злато

Това са едни от най-сложните халки, които изработихме за нашите клиенти от 18 карата бяло и жълто злато. Направихме ги от две части, като дамската е с диаманти, а във вътрешността на мъжката има монтиран един малък пушен кварц. И на двете от вътрешната страна има гравиран надпис „Ever Thine, Ever Mine, Ever Ours“, a мъжката е направена с геометрични орнаменти във вътрешната страна. Повече снимки ще оставим в галерията по-долу.

 

Комплект халки "Природа"

Тези халки изработихме по изисквания на клиентите ни. Мъжката наподобява самородно злато с детайл във вътрешността, който се повтаря върху лицето на дамската халка. Толкова различни и едновременно толкова допълващи се!

Класически халки със скрити камъни

Класическите халки независимо дали са в бяло или жълто злато ще бъдат винаги актуални. Те лесно могат да се комбинират с други бижута. В този случай халките са изработени от 18 каратово бяло и жълто злато с дебелина на мъжката – 4мм, а на дамската – 2мм. От вътре са монтирани скрити скъпоценни камъни – на мъжката халка два рубина, а на женската два диаманта. 

Брачни халки със скрити камъни

Златни халки с инициали

Тези прекрасни брачни халки изработихме от 14 карата жълто злато с помощта на 3д модел, който клиентите одобриха предварително. Дизайнът е органичен и имитира дърво. Въпреки голямата разлика в размерите, успяхме да напаснем перфектно инициалите на младоженците VL.

Галерия поръчки