Custom jewellery always fits!

Като търговец на бижута, знам , че стилът на всеки е много индивидуален. И докато малката и нежна висулка изпъква и е перфектен аксесоар към аутфита на някой, за друг по-експресивен човек, това може да се окаже крайно недостатъчно като бижу. Всички сме различни, животите ни, ежедневието ни, лицата ни, но всички се нуждаем от самочувствие и о, колко добре действат бижутата за това. Самата аз трудно мога да се определя само с един стил. Обичам вечните класики, огромните обици, нежните колиета, внушителни пръстени, етно бижута, елегантни диаманти, винтидж и антични бижута..(отплеснах се, а дори не съм почнала да изброявам скъпоценните камъни).  

Да притежаваш, нещо, което точно ти пасва на душата, носи усещане за романтизъм и увереност.  Когато създавам бижута, често се вдъхновявам от пътувания, от големите бижутери, от природата, от музиката , от висшата мода, от жените в метрото, от старите снимки. Опивам се да насоча клиентите си в избора им, балансирайки между желания краен резултат, бюджета с който работим, динамиката на бижуто и ако е необходимо, добавям щипка от мен. Предлагам ви, мечтите ви да станат реалност, с много въображение и доза познания!

Всички бижута пристигат при Вас луксозно опаковани със сертификат за автентичност. 

Стъпки при изработка на бижу

Вдъхновение

Зад всяка изработка на персонално бижу стои вдъхновение, желание и трепетно очакване. Необходимо е да се изясни максимално точно как би изглеждало бижуто в крайния си вид. Затова винаги препоръчвам да се подготвят вдъхновяващи снимки или скици. Необходимо е да се отчете и динамиката на бижуто, така ,че то да бъде здрво, същевременно естетично и да разкрива максимум потенциала си при носене. За това може да се доверите на нашите експерти. Не се притеснявайте, всяка стъпка от процеса бива съгласувана с Вас! Някои от моделите се изработват на ръка, a при други е необходимо изготвянето на 3д модел, при който се подготвя визуализация  на компютър.

Ако искате персонализирано бижу, но нямате идея точно какво, ние ще Ви помогнем с идеи и ще Ви насочим в избора на най-подходящото за Вас и Вашия стил! 

timeline-accent

Определяне на бюджет

Различните бижута изискват различни бюджети и срокове за изпълнение. Основните пера при определяне на цената са:

  • Скъпоценният камък. Неговата големина, качество. Дали е един или са повече. Дали има заобикалящи го диаманти.
  • Сложността на проекта. Колко време отнема и колко е трудоемка неговата изработка. Дали е необходимо изработването на 3д модел или не.
  • Какъв е материалът и колко грама са необходими за изработката на бижуто.

Когато са изсяснени всички детайли по бижуто, ние ще Ви отправим финална оферта и срок за изпълнение. След превеждане на 50% от сумата – капаро по банков път, пристъпваме към изпълнение на поръчката.

timeline-accent-flipped

Реализиране и Получаване

Наша грижа е бижуто Ви да бъде готово в срок. Обикновено поръчките отнемат от 2-4 седмици, като сме правили експресни поръчки за дни, а понякога ни е необходимо и 1-2 месеца за изработка на сложен проект. След като бъде готово получавате бижуто си със застраховка по Еконт или лично след плащане на останалите 50% от сумата по банков път или с наложен платеж.

*Ефир работи само с естествени камъни и не изработва бижута с циркони или синтетични камъни.

Бижуто Ви пристига при Вас луксозно опаковано със сертификат за автентичност. Ако има придружаващ сертификат към камъка от външна лаборатория, получавате и него. Остава единствено да му се наслаждавате!

Свържете се с нас в контактната форма или на посочения телефон. Консултацията е безплатна и получавате офертата си в най-кратки срокове! 

Свържете се с нас

Ние ще ви посъветваме за най-добрия избор на материали за бижуто и изготвим цялостна концепция за вас.

Акценти

Златни обици с изумруд и диаманти изработени по поръчка от Ефир

Обици с изумруди и диаманти

Прекрасни обици от бяло злато със зъбчета в жълто злато. Изумрудте са перфектно подчертани с гарнитура от диаманти с размер 1.5мм общо 28 на брой(по 14 на обица). Броят на камъните зависи от големината на централния камък.

Едно класическо и стилно бижу, което може с гордост да носят дори внуците Ви. 

Висулка с изумруд

В този дизайн камъкът говори сам за себе си, а ние сме се постарали да се постави в деликатен обков. Нестандартният държач по дизайн на клиента ни допълва бижуто и цялостната визия е балансирана, устойчива и приковава всеки поглед!

Нежност и красота

Изработихме този пръстен от бяло злато в известният дизайн „Toi et Moi“ – Аз и Ти с два камъка символизиращи майка и нейният новороден син. Изработен е с помощта на 3Д модел, като на гърба на касичките са вложени техните инициали. 

Рози с диаманти

Една поръчка направена за три поколения дами – баба, майка и новородената им принцеса! Въпреки че отдавна живеят в чужбина, обичат родината си и затова избраха именно розата като символ. Изработихме ги от бяло, жълто и розово злато с диаманти! 

златен Пръстен с таитянска перла и диаманти от Ефир

Пръстен с таитянска перла

Един истински необикновен пръстен със соленоводна, таитянска перла. Изработен е от 14 карата злато, покрит с 18 каратова позлата за насищане цвета на златото, в дизайн по поръчка на клиента. Аранжиран е с 6 диаманта, които обогатяват пръстена и допълват впечатляващата перла! 

Пръстен с опали

Пръстен изработен по поръчка от магически етиопски опали и диаманти! Камъните монтирахме в 14 каратово бяло злато с фини зъбчета. 

Галерия поръчки